dimarts, 13 de gener del 2015

Nou tractament de alergia infantil cap al blat.


Un nou estudi desarrollat per investigadors de Centre de Biotecnológia i Genómica de Plantes juntament amb en Servici de Alergia del Hospital Infantil Universitari Niño Jesús de Madrid, ha comprobat que la majoria dels xiquets que han rebut el nou tractament contra l'alergia al blat han conseguit menjar 100 grams de pà de blat sense presentar efectes adeversos.

Açò podria ajudar a desarrollar benefícis terapeutics en el tractament d'aquest tipus de alergia. El tractament mes comú per a este tipus de enfermetat és evitar el consum del blat. Tratar de no menjar blat és difícil perque moltes vegades està present en quasi tots els aliments . És molt important tractar d'encontrar noves formes de tractament que introduixquen la tolerancia a aquest aliment.

Cinc xiquets van finalitzar amb èxit el tractament en 24 dies, i 6 mesos despres tots els paicients van mantindre una bona tolerancia a 100 grams de blat diaris, per tant aquests xiquets podien consumir blat i productes derivats superant el perill de la ingesta accidental.

Notícia original

Notícia relacionada 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada