divendres, 28 de febrer del 2014

tractem altres coses

L’any 2011 es va aprovar a la comarca de la vall d’Albaida, un projecte de planta de tractament de residus animals, més concretament a la zona de la Pobla del duc, per l’empresa SIG renovables, però la zona marcada per construir aquesta planta és terreny no urbanitzable.

La planta de tractament de residus animals tractarà restes d’animals de categoria 1 i 2, que segons els estudis, aquestes categories inclouen animals que presenten riscos desconeguts o relacionats amb substancies il•legals o contaminants mediambientals, com les vaques boges, animals malats; a més altres d’altres perjudicis que afecten a tota la vall com possibles contagis a animals i humans, contaminació d’aqüífers i rius, olors no massa agradables als pobles veïs a aquesta i pèrdua de valor turístic.

Esperem que no arribe a fer-se la planta finalment, ja que serà un impacte greu al medi ambient de tota la vall, esperem que els esforços de la gent en mobilitzacions derroquen els interessos d’uns pocs.  



noticia principal
noticia secundaria 

1 comentari:

  1. Estic totalment d'acord en tot el que has dit i, especialment en que es difonga i denuncie aquesta noticia, a més, es tracta d'una noticia comarcal i d'aquesta forma pot ser arribe a altre parts del pais que desconeguen aquesta noticia

    ResponElimina