dijous, 20 de febrer del 2014

Nova fuga radiactiva a Fukushima

A Fukushima l'11 de març de 2011 va tenir lloc el pitjor accident nuclear al llarg de la història provocat per un tsunai i va provocar grans explosions i fuges radioactives importants.

Hui, dia 20 de febrer de 2014 s’ha  registrat 1 nova fugida al voltant de centres tonellades d'aigua radioactiva, aixi ho anuncia la Companyia Elèctrica de Tòquio, TEPCO.

El seu portaveu. Masayuki Ono que ha calmat l'ambient diguent-nos que aquesta  contaminació no arribarà fins al oceà, ha confirmat que la fugida o escapament s’ha  provocat per un error que ha deixat una vàlvula dels tancs d'aigua que vaig explicar la central obertes i per aixó s’ ha produit la fuga.

TEPCO,   segons  les  paraules  que   ha   transmitit ens  assegura que ha pres mesures, però cal saber que aquesta  aigua conté 230 milions de becquerels per litre de substàncies emissores de rajos beta.



Els experts califiquen aquesta fuga de l'1 al 3 en una escala que arriba fins al 7 , és a dir , és més preocupant del que creien .


Notícia relacionada :

Noticies relacionades :

.EL COLOMBIANO :
.EL TIEMPO :

Video

1 comentari:

  1. Una notícia bastant aterradora, ja que l’any 2011 va ocórrer el pitjor accident nuclear, i ara al 2014 hi ha una nova fuga radioactiva. Personalment, crec que es més preocupant del que es creu. Moltes vegades s'intenta tapar el que a passat, classificant-ho com que no es preocupant, per a que la gent no s'alarme.

    ResponElimina