diumenge, 9 de febrer del 2014

La perillosa moda de fumar porros de hortènsies


La notícia del robatori de la flor  hortènsies  a França i Alemanya per fumar-  la als porros ha alterat el mon ja que la seua combustió dóna lloc a un dels components del gas tan famos com el dels nazis , així ho ha explicat Mariano Sánchez , conservador cap d'horticultura del Real Jardí Botànic de Madrid

Sánchez adverteix a més que el cianur ( gas que expulsa amb la seua combustió ) s'acumula en el cos i  és un líquid incolor , molt verinós i altament volàtil als 26 graus , segons el Registre Estatal d'Emissions i Fonts Contaminants 

Si el nostre cos està  exposat als efectes que aporteu aquesta  nova " droga " pot provocar -nos irritantacio en ulls i dificultats per respiarar i fins i tot arribar a convulsions i pèrdua del coneixement , sense descarta l’opció de la mort ..
Al medi ambient tambié pot afectar produint explosions o incendis .

L'evaporació del cianur  , produeix una concentració nefasta en l'aire , provocant confusións mentals , somnolència , mal de cap , nàusees , probelems locomotors..

En resum , la marihauna que s’utilitza per als porros esta  substituintse per una nova  planta que és més roïn i envenana als consumidors . S'ha  convertit en un problema important per a les autoritats franceses i alemanes  i esperem que la moda de les hortènsies  no arribe a Espanya .


Notícia original


Notícies relacionades .
- Docsalud.com 

- Politicaisocietat 


Video

1 comentari:

  1. Em pareix soprenent com la gent puga arribar a fer aquestes coses, i més sabent la perillositat que comporta fumar aquestes plantes. Vuic suposar que tot és una moda i que passe ràpida, que és il·lògic el que està passant. Espere que la gent informe i que aquesta bestialitat no s'extenga.

    ResponElimina