dilluns, 10 de febrer del 2014

M, la proteïna 'descarada' que podria ser la clau per acabar amb múltiples infeccions.



Diversos centres liderasts pel Scripps Research Institute van trobar una estranya proteïna que podria amagar la resposta a les infeccions cròniques.


Per intentar entendre aquest procés, els investigadors van estudiar el micoplasma, un paràsit que infecta a les persones de manera crònica i que té preferència per la superfície cel · lular.

Van analitzar mostres d'anticossos de la sang de pacients de mieloma múltiple, per veure si responien a una sèrie d'espècies de micoplasma.


Una de les proteïnes que els anticossos reconeixien era el Mycoplasma genitalium, que causa infeccions de transmissió sexual en humans. Amb diferents mostres, tots els anticossos reaccionaven a la proteïna.



La proteïna M. genitalium havia evolucionat en un tipus de proteïna 'descarada', que s'adheria a qualsevol anticòs que trobés. Les conseqüències per a l'organisme i en concret per al sistema immunològi eren estranyes.


Una proteïna que s'acobli a qualsevol anticòs podria actuar com un esquer universal, anul · lant així les respostes de l'organisme als patògens, ja que els anticossos s'anirien feia aquesta proteïna en lloc d'on haurien d'anar.

Expliquen els investigadors que si es confirma aquesta propietat d'esquer universal d'anticossos de la Proteïna M , podria modificar genèticament de manera que es dirigís a grups específics de cèl · lules B, servint fins i tot per tractar certs tipus de limfomes.

La proteïna M ofereix nou material per a investigació i purificació d'anticossos a gran escala.

- Noticia original.

- Noticies relacionades:

  - Tipus de protreïnes.
  - Estructura de les proteïnes.

- Video:

  

3 comentaris:

  1. Buen post!! saludos que opinas de las pastillas cytotec? los lei en esta web http://www.cytotecmexico.com/

    ResponElimina
  2. Tambien existe misoprostol para interrumpir un embarazo
    http://www.cytotec.mx/

    ResponElimina
  3. chicas si tienen alguna duda obre la interrupción del embarazo visiten la web site https://www.abortoseguro.com/comprar-cytotec-misoprostol-en-mexico/ la mejor asesoria y ayuda en le tema!!!

    ResponElimina