diumenge, 2 de febrer del 2014

Lents diabètiques

Google va donar un primer pas en l’àmbit de la investigació amb les Google Glass, ara ha donat el segon amb les lents de contacte  intel•ligents que sempre portarem a sobre.

Aquest sistema de control serà molt més exacte que els actuals i més còmode. Ja que algunes persones diabètiques es punxen varies vegades al dia i arriba a ser tan incòmode que molts no controlen tant com deurien. Medirán el nivell de glucosa present en les secrecions llagrimals, a més, ho faran almenys una vegada per segon. Les dates que recolliran seran guardats en una espècie de xip integrat en la lent i podrà ser transmet a un telèfon mòbil mitjançant radiofreqüència .

El prototip fabricat per Google usa una xicoteta antena anular i dos processadors i tots aquests elements se situen entre dos capes del mateix material de les lentilles. També estan estudiant per implantar una xicoteta llum LED que parpadejara en el cas que els nivells de glucosa no sigueren correctes.
 Encara estan en una fase primerenca de les investigacions, però creuen que ens uns anys es puga comercialitzar aquest producte i així millorar l’estil de vida dels diabètics.

Noticia original

Noticies relacionades:
- Un poc més d’informació
- Canvis en la diabetis

Video relacionat:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada