dimarts, 11 de febrer del 2014

Anàlisi complet de sang sense agulla i en deu minuts

L'organització sanitària BSA ha realitzat una prova amb pacients en la que s’analitza la sang per mitjà d’un dispositiu format per biosensors.

Uns dels beneficis d’aquest procés son, el poc temps necessari per a saber el diagnostic i  el no tenir la necessitat de punxar per analitzar la sang.

El dispositiu emprat consistís en mesurar la temperatura del cos del pacient per mitjà de dos biosensors col•locats al pit, axiles i coll. Així, el biosensor capta els paràmetres necessaris de la sang ajudat dels canvis bioquimis de l’organisme.

Actualment està estudiant-se la seva fiabilitat, encara que molts centres de salut ja l’utilitzen.

Notícia original
Notícies Relacioandes:
-Amb una anàlisi de sang detecten la Síndrome de Down en l'embaràs.
-Major campanya de donació de sang.

Vídeo


2 comentaris:

  1. Es fascinant com avança la tecnologia... Qui ho diria? analisis sense doloroses punxades? Així si!
    Es discutible qui te més por a aquestes punxades, si pares o fills. Talvolta et resultaria interessant saber el següent; els nadons i els nens perceben les emocions dels pares. Encara que no diguem res, els gestos, la inquietud, la tensió corporal, el to de veu són percebuts pels nens com a indicadors que alguna cosa no està bé o és amenaçant per a ells. Com adults, podem entendre que la nostra por és irracional. Els nens no poden comprendre això. "Si mare i pare estan al comandament, i alguna cosa està malament per a ells, llavors alguna cosa està malament per a mi ...".
    Adjunte el link per a que continues llegint si t'agradaría saber alguns consells de com tranquilitzar al teu fill quan el tigues que punxar, d'asi uns anys clar!
    http://bebesencamino.com/articles/quien-tiene-mas-miedo-a-las-vacunas-los-padres-o-los-ninos

    ResponElimina
  2. Aquesta noticia m'ha fascinat perquè és un avanç molt gran en la medicina .El fet de no tindre que realitzar un anàlisi de sang amb agulla i poder mesurar les diferents substàncies en sang amb uns biosensors .Avui en dia es produeixen molts avanços en aquest camp i amb aquesta nova tècnica els xiquets més porucs no tindran que passar per aquesta prova realitzada amb una punxà sinò que serà amb la col•locació dels sensors i per tant no notaran ningun dolor, pel qual no vulguen anar al metge a que li faja aquesta pràctica.

    ResponElimina