divendres, 21 de febrer del 2014

critica, critica y no practica

Per el que fa el medi ambient el esser humà està fent-lo mal be contínuament ja que hi ha greus deficiències en les lleis al estat espanyol i arreu del mon, la veritat es que hem anat sempre en lluita contra de la natura.
Aquesta desvinculació contra natura del esser humà amb esta, a creat greus problemes, ja que modifiquem el medi al nostre gust i per suposat alterem el medi, sense veure els problemes que poden determinar molts actes, no receptem la llei de costa, construïm en paratges naturals sense control, la contaminació de les aigües, la utilitat massiva de les aigües, la caça d’animals desmesurada durant molts anys, la utilització de nitrats als camps, tala d’arbres massiva, incrementar el efecte hivernacle  i com a conseqüència el augment de la temperatura, llançar els bidons radioactius a la mar, la manipulació genètica del animals en laboratoris, introducció d’altres especies a un medi que no els pertany, la producció de brossa desmesurada, els abocadors il•legals i moltes altres més.
Totes aquestes accions han determinat molt en la degradació del nostre planeta, la veritat es que pugem fer mil posts per criticar el nostre comportament, però què sentit té no fer-los? Crec personalment que si el esser humà saguera realment totes aquestes accions com alteren el orde harmoniós de la terra, no ho faria:menysprearia els interessos econòmics, com un esser racional.              


noticia principal
noticia principal

1 comentari:

  1. Compartisc en part la teua opinió, si moltes persones saberen realment les accions que alteren l'orde natural de la Terra canviarien els seus hàbits per a millorar-ho, però també crec que hi ha moltes altres, com les multinacionals entre altres, que miren només els seus interessos econòmics.
    Per cert, molt bon vídeo; en poc més de tres minuts i mig concentra moltíssims dels problemes rellevants amb què estem fent mal bé la Terra.

    ResponElimina