dimarts, 11 de febrer del 2014

Lents de contacte per a diabètics

Als laboratoris de recerca i desenvolupament de Google ,estan investigant per crear unes lents amb les quals els diabètics puguen controlar els nivells de glucosa en sang.

Anteriorment l’empresa de Google ja havia creat les Google Glass ,però ara investiga aquestes lents tant còmodes i fàcils de portar per poder facilitar la vida a tots aquells amb diabetis.

Aquesta lent es podria portar sempre posà i mesuraria el nivell de glucosa gràcies a les llàgrimes molt ràpidament ,una vegada per segon. Per tant seria una manera més còmoda que els actuals sistemes d’anàlisi en sang.


La lent funcionaria mitjançant un xip on s’emmagatzemarien les dades obtingudes en les llàgrimes i aquestes dades es podrien enviar al mòbil per radiofreqüència. També estan en procés d’incorporació llums led com a sistema d’alarma.

En aquests moments els enginyers continuen a la recerca d’una lent que es puga comercialitzar al mercat.

Noticia original

Noticies relacionades

- Ulleres i lents de contacte per a diabètics: Google sorprèn amb la nova 'Òptica Tecnològica' 

- El cervell, el sistema muscular i el sistema immune estan implicats en la diabetis.

Vídeo


1 comentari:

  1. Desgraciadament, la diabetis és molt comú en nostra societat tant en els adults, generalment per no produir o no utilitzar bé l'insulina ; com inclús en els jóvens adolescents.Aquest augment de glucosa en sang pot causar malalties del cor , accident cerebrovascular i inclús la necessitat d'eliminar una extremitat.
    Pense que questes lents, són un invent genieal del qual es pot extraure un bon ús d'ell. Aquesta malaltia no té cura, però si té tractament i les lents podràn facilitar el seu moment .

    ResponElimina