divendres, 28 de febrer del 2014

Escalfament global i contaminació per mercuri.

L'equip de Chris Moore i Daniel Obrist del DRI i Son Nghiem del JPL de la NASA ha descobert un procés de mescla que bombeja mercuri atmosfèric a la superfície.

Aquest procés té lloc en l’aire just damunt de grans clavills en masses de gel àrtic, que exposen l’aigua del mar al fred aire polar. Aquest procés a vegades es visible a simple vista i pot causar una major quantitat d’aquest element tòxic. Aquest procés causa danys en la cadena alimentaria, on pot afectar negativament als peixos i als animals que els consumeixen, incloent els humans.
Els científics van mesurar les concentracions de mercuri on hi havia fissures que donaven lloc a canals oberts d’aigua del mar, i van observar un augment d les concentracions.

Cada vegada hi ha més contaminació i nosaltres hem de ser conscients del que esta passant al nostre planeta i donar-se conter de que la contaminació que produïm està afectant al planeta, i si afecta al planeta ens afecta a nosaltres.

·Notícia original
·Notícies relacionades:
-Contaminació per mercuri en peixos.
-El escalfament global augmenta cada dia.

Vídeo:
 

3 comentaris:

  1. Poc a poc hi ha més contaminació al nostre planeta, i pareix ser que cada volta el problema es més gran i hi han menys solucions per a aturar-lo. Tenim que ser conscients i ficar cadascú un poc de la seua part per intentar reduir la contaminació ja que si seguim com ara el problema es farà tant gran que no es podrà solucionar i ficarem hem perill totes les nostres vides. Tenim que buscar solucions i aplicar-les poc a poc en la nostra vida diaria.

    ResponElimina
  2. Aquesta és una d'eixes noticies que el fan reflexionar per a que t'adones de com es troba el nostre planeta. Cada vegada aboquem més productes contaminants a l'atmosfera, ja siga per grans multinacionals o per nosaltres mateixos i cal fer una aturada a temps. Perquè amb aquesta contaminació estem produint el desgel dels pols i com a conseqüència la pujada del nivell del mar, estem també elevant les temperatures entre altres. Aleshores hem de mirar que estem fent i de que manera i poder prendre mesures per evitar un major escalfament global.

    ResponElimina