dimarts, 11 de febrer del 2014

Els gossos parlen!

Un grup de investigadors  escandinaus han aconseguit inventar i traure al mercat un aparell que mitjançant mecanismes tècnics com la electroencefalografia  i la microcomputació, pot fer parlar i comunicar-nos amb els gossos.
El primer que fa aquest aparell es mesurar les senyals elèctriques de la ment del animal mitjançant sensors de electroencefalograma, desprès una  interfície computada els transforma en paraules. Mitjançant aquestes coses han aconseguit distingir quan tenen cansa’ns-hi, fam, curiositat i quan estan enfadats.
On que sols estan questos aparells amb la llengua anglesa estan intentant traure amb l’espanyol, el xines i el francès.






Noticia original.

Noticies relacionades.

2 comentaris:

  1. Aquesta notícia m'ha creat certa intriga per que el fet de veure als dibuixos un gos que puga parlar , sembla que cada dia esta més a prop .
    Crec que la notícia és interesant per que tampoc ho habia sentit a les noticies i m'ha sorpres .
    Per al meu punt si la notícia fora un poc més llarga crec que hagera estat millor , però no desprecie el teu treball.
    Molt bona notícia .

    ResponElimina
  2. M'he quedat gaire sorprés quant he llegit aquesta notícia, no ens podem imaginar on arribará la tecnologia que cada vegada está més avançada, encara que semble poc útil jo li resaltaría una certa importància, ja que ens facilitará molt la conexió amb les nostres mascotes.
    Personalment m'agradaria conéixer més a fons l'instint animal que presenten els gossos i saber el que puguen arribar a pensar.

    ResponElimina