viernes, 2 de diciembre de 2011

La llei antitabac redueix l’asma infantil.


Des del s’orgiment de la nova llei antitabac , els ingresos hospitalaris de xiquets ha disminuit considerablemente, ja que els xiquets cada vegada es traguen més poc el fum del tabac.
Així, a l’hospital La Paz de Madrid, cada vegada el percentatge és més baix.

Cada vegada hi ha menys gent que pateix l´infarts de miocardi, ja que el cor és recupera abans que els pulmons pel que respecta al consum de tabac. A causa de la llei antitabac cada vegada hi han menys mort

Aquesta llei,en la que no és permeteix fumar en establiments públics, ha fet que siga casi més sa estar dins dels restaurants i bars que no al carrer, segons unes investigacions que es van fer.

Açò a causat que la Federació Espanyola d’Hosteleria i Restauració organitzarà una revolta en contra d’aquesta llei, ja que afirma que està causant pèrdues econòmiques i no volia que aquesta llei s´acceptara, però el Comité Nacional de Prevenció del Tabaquismo (CNPT) negà aquesta afirmació.

Noticies relacionades:Video:

1 comentario:

  1. no em pareix molt normal k entre a un bar i que estiguen tots fumant i a la força el tingues que tragr el fum dels cigarrets. En aquesta època esta mal vist el fumar, però si no intervenim en casos com aquestos es com si fumares iagualment. És abans la nostra solut que l'economia.

    ResponderEliminar