diumenge, 4 de desembre del 2011

La nicotina reforça l’efecte biològic de la cocaïna.




El treball que, publica Science Translational Medicine ( amb l’aval de l’ AAAS, Asociació Americana per a l’Avanç de la Ciencia) ha demostrat que els animals exposats a nicotina activen un gen, el FosB, implicant en la reacció davant la cocaïna.
Segons els investigadors “dates de un xicotet grup d’estudiants de preparatòria de l’Estat de Nueva York, que van ser rastrejats de la edat de 15 als 34 anys, son iguals a les troballes en ratolins”.
“La majoria dels usuaris de cocaïna en el grup va fumar cigarrets antes de començar a consumir cocaïna, i van començar a consumir-ne al mateix temps que eren fumadors mol actius”, indiquen. Per això afirmen que les seues “dades suggereixen que intervencions efectives no sols previndrien el fumar i les seues conseqüències negatives, a part, també disminuiríem el risc del progrés cap a drogues il•lícites cròniques”
En aquesta part del treball, no està tan desenvolupada i no s’ha vist la relació biològica. En el ser humà els comportaments, tenen múltiples factors. Es normal que les persones que ingereixen cocaïna hagen fumat o fumen, ja que el consum de les dues substàncies comparteixen aspectes comuns ( està mal vist i quasi perseguits )


●Video:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada