divendres, 2 de desembre del 2011

¿Es millor prendre la medicació per a la hipertensió al anar-se’n a dormir o al despertar-se?

Un nou estudi mostra els beneficis de prendre la medicació abans d’anar a dormir en lloc de prendre-la nomès despertar. Doncs s’ha descobert que prendre la medicació abans d’anar a dormir redueix el risc de malaltíes cardíaques, infarts i vessaments cerebrals en pacients amb hipertensió.

L’estudi realitzat per Ramón Hermida
La meitat d’aquests, prenien els
Els resultats, indicaven que els pacients que prenen els medicaments al anar a dormir tenien un major control de la pressió arterial que els pacients que ho feien al despertar. Aquests últims tenien un major risc de patir alguna mena de malaltía cardíaca. No obstant, aquest risc de malatía es pot reduïr quasi a la meitat, sols canviant el moment en què es pren la medicació. medicaments per a la hipertensió a la nit, i l’altra meitat els prenia a la matinada. ( Universitat de Vigo, Espanya), amb uns companys, consistí en fer una prova amb un grup de pacients que patíen hipertensió.

A més, aquest estudi mostra que segons la pressió arterial que es té abans d’anar a dormir es pot esbrinar si hi ha risc de patir algun problema cardiovascular.


Altres Notícies:



Video:




1 comentari:

  1. Aquesta notícia m'ha cridat l'atenció ja que vinc d'una família amb prou problemes d'hipertenció. També he recaigut més en aquest tema perqué m'aportat informació que pot ser beneficiosa per a la salut de les persones que m'envolten i, els he preguntat a cada un d'ells i també m'han arrivat a comentar que no sols és millor per a previndre malalties derivades, sinó que, els metges els ho han aconsellat de prendrels per la nit ja que aquestos medicaments també provoque molta son, i així poder evitar que els agafe son al treball o conduint i puguen tenir qualsevols mena d'incident.

    ResponElimina