dimecres, 21 de desembre del 2011

El tabaquisme duplica la mort dels nadons.


A causa del tabaquisme la possibilitat de mort en els nadons al naixer o durant el primer any de vida es duplica. Segons un estudi de l’hospital Clínic de Valencia, en el que han estudiat els riscos del tabaquisme durant l’embaràs. Aquest esmena que amb el tabaquisme s’incrementa la possibilitat que apareixquen enfermetats. Per altra banda els autors de l’estudi afirmen que si la mare deixa de fumar al començament de l’embaràs el excés de risc desapareix.

També segons el estudi, el tabaquisme durant l’embaràs es el responsable d’unes 750 morts en Espanya, i concretament a la Comunitat Valenciana unes 75 morts per les causes del tabaquisme durant la gestació.








·Noticia original :

·Noticies relacionades :
-Tacac i embaràs.

·Videos:

1 comentari:

  1. En la meua opinió, em pareix molt mal que les mares que tenen una gran responsabilitat com és la de cuidar un embaràs es dediquen a fumar. No serà perquè les mares no estan ben informades pels seus ginecòlegs dels riscos i conseqüències que comporta el tabac per al seu bebè, una vegada naix.
    En definitiva, aquestes mares deurien d’estar més conscienciades de la gran responsabilitat que tenen si no volen que el seu fill pague el vici d’elles amb greus problemes de salut.

    ResponElimina