dilluns, 5 de desembre del 2011

Congelen mostres genètiques de corals

Mostres genètiques de corals de la Gran Barrera de Coral,situada al nord-est australià i declarada patrimoni de la humanitat per la UNESCO el1981 van ser congelats per assegurar la seua preservació , han informat hui els mitjans locals.
Es tracta de cèl · lules embrionaries i espermatozoides de dues especies de corals que formaran part d'un banc de mostres d'animals en perill.
''Les cél· lules congelades es mantenen vives perque pugem descongelarlos en un futur'' va dir la portaveu de l'institut australia.
Aquestes mostres es poden conservar per cent anys va comentar al diari Sydney Morning Herald al subrratllar que les mostres representen un segur contra les amenaces que fiquen en perill a les especies com en lefecte hivernacle.
Despres d'haver preguntan a diversos experts australians sobre coral  quines son les especies mes importants que hem de guardar va afegir ''que alberga 400 tipus de corall  mil 500  especies de peixos i 4 mil varietats de mol · luscs , va començar a deteriorar-se a partor de 1990, quan es va detectar el primer descens en el seu creisiment.
Degut a tots aquest estudis l'institut australia de ciencies marines  , la caiguda del creiximent de la superficie coralina es degut al dble impacte del calfament de l'aigüa del mar i l'aumnet de l'acideç per la major presència de diòxid de carboni  en l'atmosfera.
Noticia original:

Noticies relacionades:
- mostres de genètica congelades 
Video:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada