dijous, 29 de desembre del 2011

Per què els mosquits prefereixen a algunes persones?

Un grup d’investigadors ha fet un experiment amb un conjunt d’homes. Aquests han estat durant un dia sense dutxar-se, sense beure alcohol ni menjar aliments picants.
Passades les vint-i-quatre hores observaren que els mosquits anaren a les persones que més bacteris tenien. Uns d’aquests microbis s’anomenen els estafilococs , aquests provoquen una atracció major dels insectes, més concretament dels mosquits.

Els investigadors estan fent un conjunt d’experiments per trobar una solució a aquesta olor que desprenen els bacteris que atrau tant els mosquits. Per controlar malalties com la malària u altres infeccions provocades pels mosquits.

Per tant hi ha una gran diversitat de bacteris. Depenent d’aquests, el mosquits van a unes persones o a unes altres. Finalment les persones amb més bacteris por centímetre quadrat resulten més atraients als mosquits.


Noticies relacionades



Video

2 comentaris:

  1. Aquesta noticia m'ha paregut molt interesant; ja que tota la vida he tingut una gran curiositat de perque a unes persones li piquen més que altres i gràcies a aquesta ho he resolt.
    Bé, aci deixe un enllaç de un video que he trobat de una cançó que m'ha cantat desde que erem menudes una amiga a la que sempre li han picat més mosquits que a mi : http://www.youtube.com/watch?v=m7s0BCjqzwI&feature=related

    ResponElimina