domingo, 4 de diciembre de 2011

Un tornado a Sueca arrenca el sostre d'una fàbrica.


Un tornado es va desencadenar poc abans del migdia a Sueca afectant a diverses naus industrials situades entre l'Institut d'Educació Secundària Joan Fuster i la via del ferrocarril. En una d'elles va arrencar part del sostre format per planxes metàl · liques.
El vendaval les va desplaçar a desenes de metres de distància. Una d'elles va superar la doble via fèrria i va caure, a un centenar de metres, sobre un vehículo.El cicló va trencar branques d'arbres, arrencar senyals de trànsit i va elevar per l'aire contenidors.
La tempesta va dispersar per gran part de la població materials de fibra i poliuretà dels que s'utilitzen per als aïllaments de les teulades. Molts d'aquestes restes abundaven en la propera ronda de Bernat Aliño mostrava un aspecte. En altres zones de la població, distants a un quilòmetre aproximadament de les fàbriques afectades es podien observar petits trossos de fibra.
Tot sembla indicar que el tornado va arribar a la població per l'est, en aquesta zona on hi ha casetes de camp que no es mostraven danyades.
La Policia Local i la Guàrdia Civil es van presentar al focus afectat poc després de desencadenar el vendaval. Els serveis municipals van procedir a la retirada de la via pública de que havia escampat la tempesta.

noticia original:

video:


No hay comentarios:

Publicar un comentario