diumenge, 4 de desembre del 2011

Creen un nou sistema que detecta el càncer de pit amb més rapidesa i indolorament



Aquest aparell (anomenat Maria) pot ser utilitzat per persones de qualsevol  edat, ja que amb les ones de radio és més fàcil trobar algun tipus de problema en tots els tipus de teixits mamaris.
Un dels principals problemes que provoca la mamografia és el dolor que produeix al apretar el pit entre dos plaques de rajos X per a aconseguir  la imatge .Tot açò, amb “Maria s’ha solucionat, el pit es col·loca a una placa ceràmica en forma de copa que funciona com a escàner mentre les dades es transfereixen  a un  ordinador i algun aparell especialitzat, aquest procés sols dura 8 segons;en canvi en la mamografia el resultat li es comunicat a la pacient a les 2 setmanes.
El doctor Mike Shere, diu que “estan molt contents amb el potencial d’aquest nou mètode de imatge del pit. No te ningun inconvenient com els que provocava el mètode d’abans.” “És ràpid, còmode i barat i està donant imatges amb una alta sensibilitat. També és molt segur, per tot açò i per que no provoca dolor,  és molt més còmode per a les dones, ja que algunes evitaven el estudi actual
Possiblement “ Maria” arribe als hospitals en 5 anys.


Noticies relacionades
Video


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada