diumenge, 4 de desembre del 2011



Les escoles dels hospitals de la Comunitat atenen vora 1.800 xiquets a l'any


Son xiquets  de la unitat d’oncologia  de l’hospital la Fe de Valencia, reben un tractament medic , pero allí permeten que el xiquets puguen ensenyar-se com els altres xiquets. La seua manera de viure a canviat igual que també han canviat els amics i les persones en les quals estava visquent el menut. Cap al futur mirent les unitats pedagogiques hospitalaries , molts xiquets están contents de la manera en que están visquen allí la vida, molts xiquets els conten les coses, juguent junts… encara que cada xiquet tinga una enfermetat diferent a la seua .
L’any passat van pasar 1600 xiquets per eixes unitats pedagogiques a baixat el seu rendiment escolar pero la seua vida continua de manera normal. El proces d’aprenentatge continua també fora de l’aula  i els profesor s’adabten  a la malaltia que te cada xiquet.
Hi han xiquets que estan baixos de defenses i no poden ixir de la seua habitació, de eixa manera els profesors tenen que anar a a les seues habitacions a donar clases per a que no perguen el rendiment.
Es un espai d’evació per als malalts, un suport psicologic  per als pares i sobretot una manera d’aferrar-se a la vida.
Noticia Original:

Noticies relacionades:
Els centres hospitalaris ajuden a les persones a superar els cancers.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada