divendres, 2 de desembre del 2011

LA MAJORIA DELS JOVES CREUEN QUE L’ACTUAL LLEI DEL TABAC HA REDUÏT EL CONSUM DE CIGARRETS A ESPANYA.


Molts jovens actualment pensen que la llei antitabac, ha reduït el consum de tabac i ha fet que molts jovens fumen menys.
A la majoria dels jovens els molesta el fum del tabac quan estàn en llocs tancats , i els que fumen volen deixar-se fe fumar o reduïr el seu consum.

S´han fet entrevistes a molts adolescents i als pares d´aquests sobre les motivacions i actituds dels adolescents front al tabac, i aquestes entrevistes ens porten a la conclusió de que cada vegada la gent fuma menys, ja que la gent que vol fumar té que ixir al carrer. Molts pares pensen que aquesta nova llei, no ha fet que els seus fills canvien els seus hàbits del tabac per als seus fills.

Molts jovens han deixat de fumar perquè coneixen les conseqüències que produïx el tabac i també perquè deixant- se de fumar podrien ahorrar i fer una gran millora en el deport.

Els joves s´informen dels perjudices que provoca el tabac, ja que també reben molta informació sobre el tabac en distintes fonts, a través de a premsa, televisió, internet, o bé mitjançant els centres educatius.

Hi ha una gran falta de comunicació entre els pares i fills a l’hora de concenciar-los sobre els riscos del tabac, però s’ha de dir que s’ensenya més amb l’exemple que amb la paraula.


Noticies relacionades:





video:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada