dilluns, 5 de desembre del 2011

La bulimia


Les persones que patixen bulímia són incapaços de dominar els impulsos que els porten a menjar, però el sentiment de culpa i vergonya després d'ingerir molts aliments els porta (vómitos autoinduïts o ocupació de laxants , exercici excessiu per a contrarestar els efectes de les abundants menjars.

Els bulímics tenen prop de 15 episodis de fartades i vòmits per setmana i, en general, el seu pes és normal, per la qual cosa resulta difícil detectar la malaltia. En una sola fartada poden arribar a consumir de 10.000 a 40.000 calories.

Els símptomes de la bulímia:

- Vomitar o abusar dels laxants per a perdre pes
- Fer exercici excessivament
 - Preocupació pel propi pes
- Dolors de gola
- Depressions o canvis d'humor
- Menstruacions irregulars
-Debilitat, fatiga, i ulls rojos i inflamats

Noticia oficial



Video :

2 comentaris:

  1. Els homes també poden patir bulímia. És un trastorn alimentari, les xiques tenen un pes corporal normal.. però creuen que deurien ser més flaques encara. Així comença tot.. o tal vegada alguna amiga o amic els mostra que ficant-se els dits a la boca i provocant el vómit, vomites i et sents millor. Llavors li agrada i intenta baixar de pes amb eixe mètode, eixa és la bulímia.

    ResponElimina
  2. A mi em sembla que les dones son mes propenses a aquesta enfermetat que els homes. Encara que si que es veritat que hi han homes bulímics es coneix mes els casos de les dones, per als próxims posts seria millor posar unes noticies relacionades.

    ResponElimina