divendres, 2 de desembre del 2011

Dissenyen una lentilla que projecta realitat augmentada directament a l'ull.



Els investigadors nord-americans han desenvolupant una lentilla amb circuits electrònics, que en un futur, podría conventir-se la lent de contacte en una pantalla virtual.
Els experts afirmen que la lent esta formada per una xicoteta pantalla, en la cual les imatges de l’exterior es poden superposar. Aquests primers, construiren el circuit a través d’una làmina de metall i per a que quedara del tamany de la lentilla, escampàren els components en una làmina de plàstic.
Aquesta lentilla no corregeix la miopia, hipermetropia o astigmatisme , no obstant, no hi han obstacles per a que hi estiguen les dos funcions.
El projecte encara no s’a provat en humans, però si en un conill, que la va portar durant 20 minuts sense cap efecte negatiu.
Entre possibles usos que té aquesta lentilla estan: quan condueixes, pots llegir dades directament al parabrises; també per a jocs d’ordinador, en que els jugadors estan immersos en el joc.
Han nomenat també, que es podria tindre Internet en la lentilla, ja que volen desenvolupar una comunicació sense cables entre aquests dispositius i alimentar el sistema amb una combinació de cèl • lules fotovoltaiques i radiofreqüència. Però el que realment volen es que siga segur i satisfactori.

NOTICIES RELACIONADES


Vídeo relacionat


1 comentari:

  1. Aquesta noticia m'ha deixat bocabadada. Perquè és sorprenent com avancen les noves tecnologies a la nostra era.Ja que aquesta nova lentilla què estan investigant, podria ser un dels majors avanços de la història.Gràcies a aquesta podríem inclús entrar a Internet des dels nostres ulls i sols voreu nosaltres.Finalment els científics d'aquest invent podrien arribar a ser un dels més importants.Si finalment aconsegueixen tenir una lentilla d'aquestes magnituds, apta per a l'ull humà.

    ResponElimina