divendres, 2 de desembre del 2011

Beneficis de la meditació par al cervell.

La meditació fa que puges desconnectar el area del cervell relacionat amb efectes psiquiàtrics, els homens i les dones que fan amb freqüència la meditació son capaços de apagar àrees del cervell relacionades amb somiar desperts, investigadors de la universitat de Yale ja han realitzat un estudi sobre açò.
Les persones que practiquen la meditació  les ajuda a estar mes concentrades  , i també la meditació ajuda a deixar de fumar, i acabar amb el càncer diu Brewer.

3 tècniques diferents. 
La universitat de Yale dita avanç va realitzar diverses proves a experts en meditació i a persones que no la practicaven de m’entres practicaven tres tipus  de meditació diferents.
Les persones que tenien experiència mostraven una disminució en el dèficit d`atenció, ansietat, etc. Però no als que no heu practicaven.

Menor concentració en el jo.
Les persones que tenen la capacitat de fer la meditació el seu cervell fa el mateix quant estaven en descans i no tenien que fer res, açò pot indicar un desenvolupament que es centra en el desenvolupament present i menys en el “jo”.

Noticia original  

Noticies relacionades.
Huit setmanes de meditació poden cambiar el teu cervell 
Viure en una ciutat gran altera el cervell

Video

1 comentari:

  1. Ma mare practica el Yoga i per tant alló de la meditació, diu que és molt relaxant i que li agrada molt, li ajuda a vore la vida desde el costat positiu. Pel que fa al meu punt de vista, vaig a nar a una classe de Yoga i no em va agradar molt.

    ResponElimina