dijous, 8 d’abril del 2010

Opcions definitives per a no tenir fills

Moltes dones busquen un anticonceptiu permanent e irreversible amb la finalitat de no tenir més fills,per això, busquen la millor tècnica que al pas del temps no falle i que el seu procés siga simple i eficaç. En definitiva, busquen la infertilitat: impossibilitat de tenir un nen o de portar un embaràs a terme després d’una vida sexual activa.

Una de les tècniques més utilitzades és la laparoscòpia, una cirurgia que s’usa freqüentment en la infertilitat (lligadura de trompes de Falopi) , encara que la seua utilitat siga molt limitada i els seus riscs molt greus. Requereix anestèsia general però normalment es practica de forma ambulatòria. En aquesta tècnica es fan dos talls en l’abdomen per introduir el laparoscopi i els instruments per bloquejar les trompes de Falopi i així, impedir la fecundació de l’òvul. Els inconvenients són: el quiròfan, l’anestèsia, l’ ingrés del pacient i el fallo de les lligadures al pas del temps.

Una opció menys invasiva seria la histeroscòpia, tècnica en la que s’accedeix a les trompes de Falopi a través de la vagina sense necessitat d’anestèsia i en la mateixa consulta.

Un dels mètodes anticonceptius d’aquesta tècnica és el Essure, fabricat per la companyia Conceptus, on s’introdueixen molls en les trompes. És més rentable, simple, segur i ràpid però l’efecte anticonceptiu tarda tres mesos, que és el temps que tarda en cicatritzar.

Un altre mètode és l’Adiana,fabricat per la companyia Hologic, en el que es provoca una cremada superficial en les trompes i s’introdueix una espècie de tapó que impedeix la fertilització.

En conclusió, el mètode Adiana és el més adequat per a la infertilitat perquè és el més segur, el més còmode de posar i també més barat que el Essure i a més a més, els tapons no sobreïxen cap a l’úter com ho fan els molls.

-Links relacionats:

-Videos relacionats:





Vídeo Adiana

- Notícia original

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada