dimarts, 6 d’abril del 2010

L'exercici durant l'embaràs redueix lleugerament el pes dels bebés al seu naiexement


Segons els estudis realitzats per la Universitat d'Auckland en Nova Zelanda diu que les dones que durant l'embaràs realitzen esport com per exemple la bicileta estàtica, condueix a la reducció del pes del bebé al nèixer. També es mostra que aquest exercici no restingeix el desenvolupament de resistència a la insulina de la mare.


Segons una persona que ha estat realitzant l'estudi, Paul Hofman, diu que l'exercici aeròbic habitual altera l'ambient maternal d'alguna forma que impacta sobre l'estimulació dels nutrients del creixement fetal, per tant, es redueix el pes del bebé.


Hofman afirma que quan un xiquet nèix molt gran, té major risc de tindre obessitat, i per tant si les mares fan exercici també redueixen que el seu bebé puga patir obessitat.


L'estudi ha evaluat els canvis d'insulina en la mare en resposta a l'exercici aeròbic durant l'embaràs. La resistència d'insulina maternal és essencial per augmentar la disponibilitat dels nutrients del feto i a la grandària d'aquest.


Quan es practica esport es redueix insulina, però un excés de disminució d'insulina podria afectar de forma negativa a l'embaràs, ja que redueix la nutrició del feto. Pero realitzar exercici no varia la mateixa quantitat d'insulina quan una dona està embarassada que quan no està, ja que quan una dona està embarassada, la insulina està regulada per poder donar aliment al feto.


Els investigadors escolliren 84 mares embarassades per realitzar exercici en bicicletes estàtiques durant cinc session de 40 minuts per semana durant les 36 semanes de gestació. La sensibilitat a la insulina es va evaluar en les semanes 19 i 34-36 utilitzant la prova de tolerància a la glucosa intravenosa. Els bebés van ser pesats a les 48 hores del seu naixement.


Les mares dels bebés no van tindre ninguna variació de pes per realitzar exercici, però els bebés que les seues mares havien realitzat exercici pesaren 143 grams de mitjana menys .


Els investigadors volen seguir fent estudis que puguen ajudar a la millora dels bebés que naixen.


Videos

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada