dilluns, 12 d’abril del 2010

El festeig protegeix els problemes mentals i l'obesitat


El festeig millora la salut mental i redueix el sobrepes però no altres malaties.

Estudis realitzats demostren que les persones casades tenen menys nivells de depresió, menys ansietat, menys estrés psicológic, i a més, beuen molt menys alcohol, condueixen de forma més segura, fumen menys i se senten en millor forma que les persones solteres.

Un grup d'investigadors del Departament de Psicologia de la Universitat de Florida (EEUU) ha fet un estudi on s'ha contat amb la participació de 1.621 universitaris de 18 a 25 anys on es preguntava pel tipus de relació sentimental que tenien.
Aquest estudi està examinant si la salut física i mental varia en funció de la relanció no matrimonial i si aquest tipus de relació també protegeix les conductes de risc. Així, pot arribar-se a demostrar que el fet de protegir a la teua parella no començe amb el matrimoni, sinó abans, durant el festeig.

En aquest estudi, a més de tenir en compte l'ús del tabac, alcohol, drogues i l'índex de massa corporal, també es va tenir en compte el número de relacions sexuals tingudes l'últim any acadèmic. Així, es va demostrar que les persones amb parella mantenen menys relacions sexuals que les amb comparació en les persones soleteres.

La conclusió d'aquest estudi és que el festeig té ventatjes similars a les realitzades en estudis sobre el matrimoni.


Notícia original

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada