dimarts, 27 d’abril del 2010

Augmenta la demanda d'un anticonceptiu definitiu sense intervenció quirúrgica.

En els últims anys, la demanda de l'anticonceptiu definitiu s'ha incrementat notablement entre les dones espanyoles segons demostra la Sociedad Española de Contracepción.

Un nou tractament permanent i menys ofensiu que la tradicional lligadura de trompes, anomenat Essure, és un dels mètodes més segurs (té un 99.8 % d'eficàcia) i per aquesta raó s'exten cada vegada més entre la societat femenina espanyola.

És una tècnica molt facil d'aplicar (en menys de 10 minuts) sempre i quant la subministre un metge especialitzat. Fa vuit anys que gaudim d'aquest tractament a Espanya i desde aquell temps, més de 30.000 pacients s'han sotmés a ella.

Aquest tractament consisteix en introduir, a través del coll de la matriu en les trompes de Fal.lopi, una espècie de moll de una grandària de 4 cm, fabricat amb titani i microinserts flexibles, sense cap tipus de rasurament ni tall.
Durant els mesos següents, es crea una barrera natural alrededor del objecte introduït que evita que els espermatozoides arriben fins l'òvul.

Un estudi dirigit per el jefe del Servei de Obstreticia i Ginecologia de l'Hospital Reina Sofia de Córdova, Eduardo Arjona, expon que un 99% de les 4.000 dones sotmeses a la tècnica estan satisfetes amb el resultat i la seva eficàcia, un 85% no patiren molèstia alguna i fins tres de cada quatre s'incorporaren al treball el mateix dia de sotmetres al tractament.

Es preferible, que l'edat de la dona que vaja a sotmetres a aquest tractament oscil.le entre els 35 i 40 anys, ja que es la franja de edad preferida pels metges per al seu us. La majoria de les dones implantades, concretament un 64%, opta per la tècnica d'anticoncepció definitiva quan ja tenen dos fills. A més a més, la implantació de la tècnica del Essure està financiada pel Sistema Nacional de Salud, cosa que fa que augmente notablement la seva demanda.


NOTICIA ORIGINAL


VIDEO RELACIONAT


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada