diumenge, 25 d’abril del 2010

Els canvis en renovables fan perillar el Pla d'Infraestructures


La Confederació Nacional de la Construcció (CNC) considera letal canviar per sorpresa les regles de joc del sector d'energies renovables perquè afectarà a la confiança i disposició de les empreses a col•laborar en el futur en programes o plans públics que requerisquen finançament dels mercats financers.

En un comunicat, la patronal constructora adverteix que en concret, posa en perill el Pla Extraordinari d'Infraestructures, sobretot quan es preveu que aquesta inversió va a ser l'única possible en els dos pròxims anys. També afig que les regles de joc establides puguen canviar sorpresiva i radicalment preocupen al sector de la construcció, perquè resten credibilitat a qualsevol pla d'inversió pública en infraestructures que requerisca de la maduració de la confiança dels agents públics. A mes a mes, va indicar que els canvis normatius en renovables que prepara el Govern causen una profunda preocupació en altres sectors que, com la construcció, depenen del manteniment de les normes establides.

CNC va subratllar així la necessitat de cercar el major diàleg i consens possible a l'hora d'introduir canvis en normes ja consolidades per a no interferir en el normal desenvolupament empresarial.

Font d’informació: http://www.ecoticias.com/energias-renovables/25324/noticias-energias-energias-renovables-verdes-limpias-alternativas-sostenibles-sustentables-eolica-geotermica-solar-termosolar-concentracion-eficiencia-energetica-definicion-tipos-ventajas-paneles-placas-mareomotriz-aerogeneradores-nuclear-co2

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada