dilluns, 5 d’abril del 2010

La Xina s'enfronta a una epidèmia de diabetes


A la Xina la quantitat de persones cada vegada és major i qualsevol problema de salut pot arribar a ser en quantitats enormes i la diabetes pot arribar a ser una epidèmia. S'està produint una investigació a tot el continent asiàtic ja que està en alerta de 92 milions de persones afectades per la diabetes i uns altres 150 estan en un procés de "prediabetes", una condició cardiovascular que augmenta el risc de problemes cardíacs.

L'equip està dirigit per Jiang He, persona que treballa a un grup d'estudie sobre la diabetes, ha fet una evaluació a 46.000 persones entre 2007 i 2008 fent un anàlisi de sang per saber la dimensitat de persones que contenen diabetes.

Les persones que participaren en la investigació tenien més de 20 anys i pretenyien a 14 provincies diferents de Xina. Segons la presència de glucosa en sang, la tasa de diabetes al país asiàtic és de uns 9.7% de la població total.

Però, amés d'aquestes persones, hi han 142 milions de persones que estan en risc de tindre també diabetes. Aquest nombre de persones està calculat a partir dels nivells de glucosa en sang en dejunes per damunt del nombre total.

Tindre més de 60 anys, ser home, tindre un baix nivell educatiu i ser resident de zones urbanes són factors que dónen perfil a la persona que pot patir diabetes en la Xina segons la revista The New England Journal of Medicine.

Ser una persona que viu en zones urbanes a la Xina i que amés siga un factor per a l'aparició de diabetes, ja que la urbanització singnifica obtindre canvis en l'estil de vida, tant en l'alimentació com la inactivitat física.

Estan intentant averiguar un remei per combatre aquest nombre de persones amb diabetes i persones que estan en risc de tindre l'enfermetat e intentar reduir al màxim aquest nombre.

Font d'informació

Més informació sobre la diabetes

http://www.youtube.com/watch?v=10s4X_Lgt98

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada