dimecres, 28 d’octubre del 2020

Una ocurrència més comú del que pensem




Un estudi desarrollat al British Journal of Psychiatry demostra que les al·lucinacions són molt més comuns entre les persones sense trastorns psicòtics del que els científics havien pensat anteriorment. A més, els autors van trobar que les al·lucinacions visuals i auditives eren gairebé igual de prevalents entre els participants amb trastorn de la personalitat i aquells amb una malaltia mental no psicòtica. També van trobar que més de el 4% de tots els enquestats, inclosos aquells que no tenien problemes de salut mental diagnosticats, van informar haver experimentat al·lucinacions visuals o auditives.


Dos científics, van realitzar molts experiments sobre les al·lucinacions. Així, van argumentar que hi ha un espectre de sensacions fantasmes i que moltes al·lucinacions, en realitat, podrien reflectir com funciona el nostre cervell, és a dir, al fer prediccions sobre els estímuls i els entorns en què naveguem.


D'altra banda, altres científics assenyalen que les al·lucinacions encara més pronunciades, de vegades, poden beneficiar la persona que les experimenta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada