dimecres, 28 d’octubre del 2020

Com protegir la pell de nens i adolescents de l'ús de gels hidroalcohòlics i mascaretes.





El rentat de mans, l'ús de gels hidroalcohòlics i mascareta estan suposant alguns problemes de pell en nens i adolescents. Els dermatòlegs estan veient més casos de dermatitis en nens i acne en adolescents, que en els mesos previs a la pandèmia. En realitat, està dins del que és previsible si tenim en compte els gels hidroalcohòlics tenen una base alcohòlica que resseca la piel.Por això és important prendre algunes mesures de precaució abans i després de l'ús de gels hidroalcohòlics i mascaretes.


És important prendre algunes mesures de precaució abans i després de l'ús de gels hidroalcohòlics i mascaretes. Per començar, cal tenir en compte que aquests gels es poden substituir pel rentat de mans amb aigua i sabó. En aquest cas que s'haja de fer servir gel hidroalcohólic es recomana triar els que no continguen perfums.


D'altra banda ens trobem que els adolescents estan sent víctimes de l'acne. Aquestes erupcions cutànies s'estan veient encoratjades a causa de l'ús de les màscares i a l'augment de la humitat vinculat a el vapor d'aigua que es genera per l'exhalació d'aire durant hores. Per evitar-ho en el possible s'aconsella mantindre la cara neta usant aigua temperada i netejadors suaus i mantenir la cara hidratada.










NOTÍCIA




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada