dimarts, 27 d’octubre del 2020

BO-112, el primer fàrmac espanyol que millora l'eficàcia de la immunoteràpia en pacients amb càncer

 









La investigació sobre el càncer ha aconseguit que cada vegada sabem més sobre la malaltia. L'avanç científic ha desenvolupat noves maneres de combatre el càncer com la teràpia làser, la dirigida o la immunoteràpia, aquesta última ens permet una major eficàcia en malalts amb tumors.


Es diu BO-112 i és el primer fàrmac espanyol que ha demostrat millorar l'evolució del càncer en combinar-se amb la immunoteràpia basada en anticossos. Però, per a saber com actua aquest compost en el nostre cos, hem de saber abans en què es basa la immunoteràpia. El sistema immune no és capaç d'activar-se en un percentatge important d'aquests pacients. Per tant, el que fa aquest tractament és injectar BO-112 directament on està el tumor i es combina amb la immunoteràpia . Así s'utilitza com a ajuda l'ecografia, que permet localitzar el tumor i el trajecte de l'agulla per a evitar els vasos sanguinis.


Quasi la meitat dels pacients van millorar amb el tractament.

Els bons resultats han fet possible començar nous assajos clínics, tant dins com fora del país, en els quals es continuarà amb l'estudi del compost BO-112, i la seua funció en el tractament amb la immunoteràpia.


NOTICIA ORIGINAL


NOTICIA RELACIONADA 1

NOTICIA RELACIONADA 2


VIDEO RELACIONAT:








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada