dimecres, 28 d’octubre del 2020

Ja són 48 morts relacionats amb la vacuna de la grip i comencen a paralitzar-se algunes d'elles a Àsia

 


 

Les autoritats de Singapur han anunciat el cessament de l'ús de dos de les seves vacunes contra la grip estacional, després que Corea del Sud informés d'almenys 48 morts fins a aquest dissabte degut a aquest motiu. Dijous passat, Corea del Sud informava d'almenys 32 morts a causa de la vacuna contra la grip, la qual ha incrementat fins a arribar als 48 morts.

Encara que Singapur encara no ha notificat cap mort associada amb aquest motiu, com a mesura de precaució s'ha decidit prescindir d'aquesta vacuna de moment. Singapur es converteix així en un dels primers països a detenir l'ús d'aquestes vacunes, encara que és possible que es continuen usant altres dues per a fer front a la temporada de grip.

Per part seua, les autoritats sanitàries sud-coreanes continuen investigant sobre el procés de les vacunes i si el motiu d'aquestes morts està relacionat amb aquests fàrmacs. En relació a això, l'Agència de Control de les Malalties i la Prevenció de Corea (KDCA) ha assegurat que la vacuna no conté cap tòxic encobert i que almenys set de les nou persones investigades sofrien patologies prèvies.

 

NOTICIA

NOTICIA RELACIONADA 1

NOTICIA RELACIONADA 2





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada