dijous, 22 d’octubre del 2020

La nova i desagradable moda en menjar orgànic que posa en perill la salut

 



 

 

 

 

 

 

 Per molt estrany que parega, una peça de fruita coberta de floridura genera més confiança en el consumidor que una fruita que intacta després d’un mes de comprar-la. Així ho revela un estudi sobre el que el públic considera “pur” i “impur”.

Associem “puresa alimentaria” a lo que és “natural”. Això significa que el que abans consideravem impur, ara es consideren proves de que un aliment és pur, al contrari que una fruita ruixada de pesticides i conservants.

El estudi va demostrar a traves d’una recerca en diferents estudis qualitatius que la gent preferia el concepte del "natural" i es mostraven recelosos davant els productes tractats per prolongar la seva vida útil. Hasta fa poc, l’esterilitat es relacionava amb qualitats alimentaries possitives (duració del producte i el seu bon estat durant el pas del temps)

Segons els investigadors, el canvi del pensament sobre el concepte de menjar ‘net’ ha cambiat des dels anys 70. Abans,es preocupaven més i pensaven que quan més estèril era el producte, major seria la calitat.


NOTICIA ORIGINAL 

NOTICIA RELACIONADA 



 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada