dimarts, 27 d’octubre del 2020

Descobreixen un nou òrgan amagat dins del cap.



La biologia humana sembla que segueix tenint grans misteris per a la ciència. Com a exemple d'això el descobriment fet per un grup d'investigadors de l'Institut Holandès del Càncer d'un misteriós conjunt de glàndules salivals amagades dins del cap humà quan examinaven pacients amb càncer de pròstata. Aquesta "entitat desconeguda" va ser trobada per casualitat a l'examinar a pacients amb càncer de pròstata.Quan és combinada amb injeccions de glucosa radioactiva, aquesta eina de diagnòstic ressalta els tumors en el cos, però, en aquest cas va mostrar alguna cosa completament inesperat en la part posterior de la nasofaringe.

L'equip de Vogel ha fet un descobriment molt gran i mostra el que sembla ser un parell de glàndules que abans es passaven per alt, aparentment el quart conjunt de glàndules salivals principals, situades darrere del nas i sobre el paladar, prop de centre de el cap humà.

"Les anomenem glàndules tubàries, referint-nos a la seva ubicació anatòmica". L'existència d'aquestes glàndules es va observar gràcies a la tecnologia utilitzada en les exploracions per PET / TC PSMA dels 100 pacients examinats en l'estudi, a més també es van dur a terme investigacions físiques de dos cadàvers, un masculí i un altre femení. En ells es va observar la misteriosa estructura bilateral que va revelar obertures dels conductes de drenatge macroscòpicament visibles. cap a la paret nasofaríngea.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada