dijous, 22 d’octubre del 2020

CRISI DELS OPIODES ALS ESTATS UNITS: EL REVOLUCIONARI "MARCAPASSOS PER AL CERVELL" PER A COMBATRE L'ADDICCIÓ A LES DROGUES.

 






Als Estats Units l'addicció als opioides és un problema molt greu. Per lo qual un hospital universitari està provant un tractament revolucionari que funciona amb implants cerebrals. La idea d'aquest projecte és que mitjançant aquest "marcapassos" els pacients amb una addicció severa reduïsquen la seua ansietat. El metge Principal, Ali Reazi, va dir que no és una tecnologia de productes de consum i que no devia utilitzar-se per "millorar els humans".


Primer es comença amb una sèrie d'escàners cerebrals, i més tard es realitza la cirurgia. Es fa un xicotet forat al crani per a insertar un elèctrode d'un mil·límetre a una àrea en específic del cervell, la qual regula impulsos com l'addicció i l'autocontrol. Seguidament s'inserta una bateria baix de la clavícula, de manera que els metges poden monitoretjar de manera remota l'activitat cerebral, per així veure si el desig de consumir la substància disminueix.


Gerod Buckhalter és una persona la qual porta l'implant. Té trenta-tres anys dels quals porta més de 10 sofrint addiccions i recaigudes constants. Un metge va explicar que aquest tractament és per a aquells als qui els ha fallat les altres opcions i que és un assaig que involucra a especialistes en ètica i òrgans estatals.


Notícia original.

Notícia relacionada 1.

Notícia relacionada 2. 

Vídeo. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada