dijous, 22 d’octubre del 2020

Guants i mascaretes: la nova contaminació

 

 


Tots sabem ben bé el que hem passat aquest any, aquesta pandèmia que mai ningú s’esperava el que relament estem visquent a les nostres vides a dies d’ara.

Desde el 21 de maig és obligat l’ús de la mascareta tant en llocs públics com tancats per a persones en més de sis anys.A més tenim que anar amb la cura dels dos metres de distáncia.Tots dos són les noves mesures que han acordat per a que aquesta pandèmia siga d’una manera o altra més efectiva.

Encara que ara ho veiem com a una obligatorietat, la veritat és que les mascaretes i els guants porten mesos sent el 'complement' de cada ciutadà dins d'aquesta crisi sanitària. O també anomenats com els complements de la nova normalitat.

En les últimes hores s'han repetit imatges de mascaretes tirades pel terra. El mateix passa amb els guants de plàstic que es donen en els supermercats per manipular aliments. Un problema que preocupa molt donat l'increment de contagis del COVID-19 i els efectes perjudicials per al medi ambient que pot arribar a produir.

La confederació d’ecologistes han elaborat un manual de reciclatge per a aquests materials amb l’objectiu d’aconseguir una millora del medi ambient.


NOTICIA ORIGINAL

NOTCIA RELACIONADA 1

NOTICIA RELACIONADA 2



 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada