dimarts, 20 d’octubre del 2020

Menys bisturí i més agulla: la medicina estética que busca la bellesa natural

 

 

 

Quatre de cada deu españols recurreixen a tractaments de bellesa a partir dels 26 anys.Avui en dia, les persones no només volen estar sanes i saludables. També volen sentir-se en forma, veure bé, estar a gust amb el seu físic i minimitzar els efectes de l'envelliment

La demanda en medicina estètica impulsa els procediments no invasius per aconseguir-ho, que se situen al cim dels processos estètics. I és que la tecnologia i la investigació mèdica avancen i atrauen cada vegada més a tots els gèneres i edats, deixant enrere els estereotips.

D'acord amb l'estudi Medicina estètica i cirurgia estètica, de l'Associació Nord-americana de Medicina i Cirurgia Estètica (AAAMS), el mercat de la medicina estètica augmentarà a un ritme considerable entre el 2020 i 2026.

Amb aquestes noves tendències, ara és més important introduir, per exemple, canvis subtils en la cara que alenteixen el procés de l'envelliment i ho fan d'una manera natural.Els pacients demanen procediments més ràpids i amb molts pocs perills.Els especialistes sobre aquest tema diuen que la agulla reemplaça cada vegada més al bisturí.


NOTICIA ORIGINAL

NOTICIA RELACIONADA 1

NOTICIA RELACIONADA 2

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada