dijous, 22 d’octubre del 2020

Els joves hauran d'esperar fins a 2022 per a vacunar-se contra la Covid

 

 


La gent jove haurà d’esperar-se fins el 2022 per a ficar-se la vacuna contra la Covid-19 ja que els primers que es posaran la vacuna seran els grups d’alt risc. La gent pensa que a principi de l’any 2021 ja hi haurà una vacuna, però no serà així, perquè no es poden produir tantes vacunes per a tots. Els primers vacunats seran els treballadors sanitaris que estan en primera línia de batalla contra la pandemia i després els ancians i persones amb més risc.


Una persona jove i sana haurà d’esperar fins el 2022 per a ser vacunada. En aquests moments hi ha una desena de vacunes que es troben en la fase 3 d’assajos clínics, aquests assajos servixen per a veure la eficacia i descartar possibles efectes secundaris. Quaranta assajos de vacuna es troben en la tercera fase i dos-cents estan en proves de laboratori, el que ens indica el interés que hi ha en el sector farmacèutic i biotecnològic.

Fins que no estiguen els resultats de la fase 3 no sabrem quines i quantes vacunes seran segures i efectives. Aquests resultats podrien ser efectius el próxim any, després hauran d’aprovar les vacunes. La OMS ha sol·licitat tenir accés als resultats per agilitzar el procés en tot el món. Es tracta de vacunes que seran utilitzades amb mils de milions de persones, així que hem d’estar segurs de que la decisió siga correcta. 




NOTICIA ORIGINAL

NOTICIA RELACIONADA 1 

NOTICIA RELACIONADA 2


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada