dilluns, 26 d’octubre del 2020

Més que immunitzar-se contra la grip, és essencial que els xiquets tinguen al dia el calendari de vacunaci







Les escoles ja van obrint les seues portes, després d'haver estat tancades des de fa sis mesos per el covid-19, i alumnes amb edats entre 3 i 17 anys entraran en la “nova normalitat” escolar. Aquest success es produeix a setmanes d’iniciar la vacunació de la grip, una malaltia que comparteix símptomes amb el (covid-19), i la qual es vol previndre.


És prioritari garantir el proveïment de vacunes per a les persones majors, població infantil, i els grups de risc d'infecció greu (pacients amb malalties respiratòries, diabètics, obesitat, immunodeprimits, malalts amb càncer, etc.), i més en aquesta època de pandèmia és imprescindible vacunar-se. Juanjo García manifesta que, a més, “dependrà de la disponibilitat de la vacuna al nostre país, atés que podrien arribar a donar-se problemes de subministrament i no podem permetre'ns que aquests grups d'especial risc es queden sense vacunar”.


El pediatra Javier Álvarez Aldeán explica que quan l'OMS va acordar al febrer la composició de la vacuna per a la pròxima campanya (amb dos tipus de virus A i dos tipus de virus B) Entenent que la vacuna davant la grip és una vacuna inactivada, hauria de ser compatible enfront del virus COVID-19.





NOTICIA ORIGINAL


NOTICIA RELACIONADA 1

NOTICIA RELACIONADA 2



VIDEO RELACIONAT:





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada