diumenge, 13 de gener del 2013

Espanya continua menjant malament



Cada vegada s'incrementa el percentatge de la mala nutrició a Espanya, per això La Societat Espanyola de Endrocologia i Nutrició (SEEN) i la Societat Espanyola per al Estudi de la Obesitat (SEEDO) han alertat que els espanyols no coneixen la importància de dur a terme una bona alimentació en la nostra salut.

L'obesitat i el sobrepés afecten a més de la meitat en la població adulta i un 44% en els xiquets.

Les principals causes d'una mala alimentació és que molts no són conscients de poder dur a cap una bona dieta alimentària. També la voluntad i la iniciativa afecten en el nostre mal nodriment, segons la Doctora Irene Bretón, membre de la SEEN. 

L'obesitat no es veu com una malaltia que pot aportar diabetes, problemes cardiovasculars,etc. Sinó que pensen que el problema està en l'estètica.

Un bon consell segons els experts es organitzar-se per a que l'alimentació durant la setmana siga variada i planificar la compra segons el que anem a menjar. Evitar el consum de menjar ràpid o preparat i no abusar dels aliments en freqüència i quantitat. També és molt important la fruta i la verdura.


És recomanable per una dieta totalment equilibrada menjar dos racions de verdura i tres peces de fruta al dia. Incorporar els cereals, llegums i creïlles a la nostra alimentació. Per a nodrir-se variadament és necessari alternar la carn i el peix i per últim adquirir l'hàbit de menjar en família, per evitar engegar la televisió; així ens n' adonarem compter de la importància d'allò que menjem.
Vídeo : 


3 comentaris:

  1. Una notícia interessant, pareix que no ens adonem de que cada vegada l'obesitat és un problema més comú a la nostra societat, i no som realment conscients dels riscos que comporta.

    Molt curiós el vídeo de les conseqüències de la mala alimentació. Per cert, crec que el corrector t'ha fet una mala passada al segon paràgraf, segona línia, "población".

    ResponElimina
  2. Aquesta noticia es una noticia molt interessant.
    Realment els espanyols no porten una bona alimentació en la nostra salut, ja que mengem el que ens abelleix, i quan ens abelleix.
    Nosaltres no som conscients dels riscs que comporta no menjar bé, com son la obesitat i el sobrepès.

    El vídeo és molt curiós i entretingut. És un problema que comporta molts risc però al qual no li tenim importància.

    ResponElimina