lunes, 21 de enero de 2013

Descobreixen un nou tipus de cel.lula cerebral

Uns científics han descobert unes cèl•lules cerebrals que regulen funcions cardiovasculars. D'aquest descobriment s'espera que servisca d'ajuda per al tractament de malalties cardiovasculars.
Aquestes cèl•lules han sigut identificades en ratolins i es desenvolupen en el cervell amb l'ajuda de l'hormona tiroïdal que es produeix en la glàndula tiroide. Aquelles persones que tenen alterat el funcionament d'aquesta glàndula i produeixen molta o poca hormona tiroïdal tenen riscos de provocar problemes en aquestes cèl•lules cerebrals, que es el que pot donar lloc a malalties cardiovasculars.
Les persones que pateixen hipertiroïdisme o hipotiroïdisme poden produir-se problemes cardíacs si el tractament no els és adequat. Abans es creia que aquest fet era el causant de que l'hormona afectara directament al cor El nou estudi ha mostrat que l'hormona tiroïdal també afecta al cor indirectament a través de la neurona descoberta.
el descobriment d'aquestes cèl•lules possibilitarà una forma nova de lluitar contra les malalties cardiovasculars.Notícia original
Altres notícies relacionades

No hay comentarios:

Publicar un comentario