divendres, 25 de gener del 2013

Possible fer una migdiada a qualsevol lloc



Ostrich Pillow, així s’anomena aquest nou invent. És circular, ampli, encoixinat amb tres orificis per respirar. Amb sols 50 euros pots gaudir de poder fer una migdiada a qualsevol lloc. Els seus inventors, Key Portilla-Kawamura y Ali Ganjavian, buscaven la comoditat i privacitat, i així ho han aconseguit.

L’idea va nàixer per la necessitat dels treballadors que son sotmesos a intenses jornades laborals. El seu disseny i construcció es va portar a terme a Teután, un barri de Xina.

A molts països ha causat un gran impacte positiu, sols als tres dies de eixir al mercat ja tenia mes de 2.000 encàrrecs, entre aquests estan la Federació Nacional de Basquet de EEUU , l’Exèrcit Britànic, centres d’investigació sobre la son, associacions sobre l’autisme, etc.


-Vídeo relacionat:

1 comentari:

  1. M'ha agradat moltíssim aquesta notícia. No sabia de l'existència d'aquest invent. Em pareix molt curiòs i útil a la vegada. Per a les persones amb una jornada laboral llarga i amb poc temps per descansar, jo crec que els vindria de luxe. Però supose que a Espanya, aquest invent encara no estarà.

    ResponElimina