diumenge, 27 de gener del 2013

Uns científics modifiquen la proteina del VHI


En Sidney el uns científics austrialians han modificat la proteïna del VIH per a mantindre´l inactiu, el que fa es que el cos huma es puga protegir contra aquest virus.

El que han fet els científics es que han agafat una proteïna del virus i l´han modificada per impedir que es reprodueixi, aquesta proteïna esta en cèl.lules immunes. Aquesta proteïna ajudarà a mantindre un sistema saludable i als paciens d´aquesta malaltia infecciosa a curar les infeccions normals.

Si la modificaciò de la proteïna no deriva en la cura de la infecció del sida, acabara amb l´enfermetat al  protegir les cèl.lules humanes i tambè donara un nivell mes alt de vida als portadors d´aquesta malaltia.




Noticies relacionades:


Video:


1 comentari:

  1. M'ha semblat una notícia molt interesant, ja que és una malaltia molt coneguda que desgraciàdament encara no té una cura acertada. És poc comú veure notícies que verifiquen un avanç en aquesta malaltia. Espere que a partir d'aquest descobriment avance la ciència per poder donar prompte una solució. La notícia està molt ben resumida i és lleugera a l'hora de llegir, enacara que una mica curta. El vídeo està ben aconseguit.

    Ací el deixe l'enllaç d'una notícia relacionada: http://www.k-bits.com/2013/01/20/modifican-proteina-del-vih-que-evita-su-reproduccion-para-que-los-portadores-no-desarrollen-el-sida/

    ResponElimina