dilluns, 14 de gener del 2013

Experts vinculen el menjar ràpid al desenvolupament d'asma, èczemes i rinitis


Un grup d'experts de les universitats de Auckland (Nova Zelanda) i de Nottingham (Regne Unit) van establir la relació menjar ràpid-asma després d'haver analitzat dades de més de 500.000 xiquets. Les dades de l'investigació van mostrar que els menors que consumien menjar ràpid tenien un major risc de desenvolupar malalties tan greus com l'asma greu, l'èczema i la rinitis.

A més, van detectar que els adolescents que menjaven tres o més vegades per setmana menjar ràpid tenien un risc d'un 39% de desenvolupar asma greu i els xiquets entre sis i set anys patien un risc un 27% superior. També van trobar que menjar tres o més porcions de fruita cada setmana redueix el risc de patir aquestes malalties en un 14%.

Segons l'estudi, publicat al International Study of Asthma and Allergies in Childhood ('Estudi Internacional d'Asma i Al·lèrgies a la Infància'), menjar fruites en abundància protegeix l'organisme contra aquestes malalties ja que és rica en antioxidants i altres components molt beneficiosos mentre que el menjar per emportar conté alts nivells d'àcids saturats.

 En altres casos, aliments com la llet, els ous, el peix, marisc, productes de llevat, nous i alguns colorants i conservants poden agreujar els símptomes, segons els investigadors.


Notícia original

Altres notícies relacionades:

 Video:

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada