sábado, 26 de enero de 2013

Austràlia Inundada

A Austràlia, climatològicament, el començament de 2013 no va poder ser pitjor. Es van registrar les pitjors tempestats tropicals dels últims 60 anys, amb unes fortes inundacions i allaus de terra. A més, com a consequències va danyar edificis i va aïllar algunes localitats de la costa de l'estat de Queensland.Una vintena de persones atrapades per les inundacions van ser rescatades gràcies als servicis d'emergència.
A la localitat de Rockhampton, on es va registrar el dia més plujós de les últimes 6 dècades, va ser especialment de les més afectades per culpa d'aquest fenòmen, denominat Oswald.

A causa d'aquests ruixats causats per l'Oswald, que no va arribar a ser cicló, més de 70 rutes principals i secundàries van quedar negades.

Al 2011, Queensland ja va patir un altra de les pitjors inundacions, on van hi haure 25 morts i millonaris danys materials.


Notícies relacionades:

Vídeo:


1 comentario:

  1. Aquesta noticia es molt interesant perque conta les tempestats tropicals mes fortes dels ultims 60 anys i tambe explica les consequencies en que s´ha trobat després de les tempestes.

    ResponderEliminar