dimecres, 23 de gener del 2013

Els escarabats poden contar

Un estudi de la Universitat de València fet per un grup de investigadors d´aquesta universitat,despres d´uns quants experiment afirmen que els escarabats poden contar, fet que s´avia vist en alguns animals vertebrats però,mai en uns invertebrats com els escarabats.

En aquest estudi van veure com els mascles després de copular amb la femella contaven els escarabats del seu voltant per a que la copulació poguera tindret èxit ja que si altre escarabat copulava en la femella anulaba la inseminació del primer.Per a evitar que esta situació el mascle es quedava una estona al costat de la femella fins que la inseminació es fera efectiva i depenen de els escarabats que contava al seu voltant es quedaba més o menys rato.Aquestos podien contar els competidors del seu voltant gràcies a la intensitat en la que els olorava.

Encara no está tot clar sobre aquesta habilitat dels escarabats pero s´espera que poc a poc vaja descobrinse millor.





1 comentari:

  1. Aquesta noticia ha sigut impactant ja que un escarabat puga contar es molt extrany. La forma de contar es molt interessant ja que el mascle conta els escarabat que te al voltant per a que la copulació tinga més èxit , per a mi aquesta noticia està ben feta però no te noticies relacionades.

    ResponElimina