diumenge, 28 d’octubre del 2012

La solució a la obesitat,en una cél.ula

La obesitat és un dels problemes més abundants en els paisdos rics i per aixó s´hi busquen diariament remeis per a poder acabar amb aquest problema.

Han descuvert un tipus de cèl.lules podríen acabar amb l´obesitat gràcies a un procés anomenat termogènesis,en el qual es transforma
energia en forma de calor i no en forma de grassa.Aquest tipus de cèl.lules estan presents en els nadons al igual que en animals.Aquestes cèl.lules podrien ser emmagatzemades en càpses i d´eixa forma ser incorporades en el cos humà. Els científics estan convençuts de que aquest mètode podría funcionar, és més, ja s´hi han fet proves amb ratolins obesos i ha funcionat, aquestos animals han pugut perdre fins a un 10% del seu pes total. Pròximament serà provat aquest mètode amb gossos i s´espera que en un periòde de sis anys haver-se pogut ja provar amb éssers humans.

També cal recordar que es pot eliminar el sobrepés i la obesitat més fàcilment millorant la dieta fent esport i evitant el sedentarisme. Practican aquestes costums podrem evitar tot tipus de problemes amb el pes.




Notícia relacionada:


Notícia original:

2 comentaris:

  1. D’una banda em pareix molt interessant aquesta notícia, però al mateix temps la seua finalitat em sembla absurda. Avui en dia està molt de moda parlar de l’obesitat infantil, un problema que per a mí deuria d’estar resolt i erradicat. Tant els pares com els xiquets, saben massa quins hàbits alimentaris són els adequats i quins són els roïns per a tindre una vida saludable però, com és que a pesar d'estar tan ben informats encara existeix aquesta malaltia? Personalment, pense que açò no és un problema que s’ha de solucionar amb experiments científics, sinó més bé conscienciant a la gent de què la millor opció és tindre una dieta saludable, practicar deport i eliminar el sedentarisme.

    ResponElimina