dimarts, 23 d’octubre del 2012

Una vacuna en estudi contra el virus del papil·loma aconsegueix retreure el càncer cervical.


Després de l’estudi fet pel doctor Mark Bagarazzi, i publicat per la revista Science Translational Medicine, es pot traure per conclusió que la nova vacuna contra el virus del papil•lona humà ha funcionat en un grup de 18 dones, on totes tenien neoplàsia cervical i se’ls va administrar aquesta vacuna (VGX-3100). Els resultats “suggereixen que la VGX-3100 podria potencialment estimular la reculada del càncer en individus ja infectats amb VPH".
Aquesta vacuna es similiar a la que ja està al mercat però té unes característiques diferents: la primera es que s’utilitza com a tractament del càncer i la segona és que la injecció està acompanyada per un impuls elèctric. "Els autors van observar que el administrar la vacuna amb electroporació indueix una robusta resposta immunològica específica el VPH en individus prèviament infectats", ens explica el text que apareix a la revista de l'Associació Americana per a l'Avanç de la Ciència (AAAS).
La vacuna és segura ja que no provoca efectes secundaris greus.
El que fa la VGX-3100 es estimular les cèl•lules encarregades de destruir el càncer.
L’actual vacuna contra el VPH no està completament acceptada ja que sols prevé dos o quatre tipus del virus i també expliquen que la prevenció és més efectiva que la vacuna, a part del gran cost econòmic que té.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada